slji

blink2

Thursday, January 2, 2014

ZENIA COLLECTION

assalamualaikum semua..maaf sangat2 dah lama tak update kat sini..cikyah sibuk mencari projek baru untuk 2014 huhuhuh...kiranya masih tak terlambat kan kalo cikyah nk ucap selamat tahun baru kepada anda semua....hari ni dah pun masuk hari ke-3 untuk tahun ni...nie cikyah ada barang baik punya nk kongsi dengan hampa2 semua...barang baik mesti laa cikyah nk kongsi dengan hampa2...jeng jeng jeng...

memperkenalkan barang baik yang cikyah jumpa tahun nie....the " ZENIA COLLECTION"...the new collection of  lisaadam collection...jubah ni sangat sesuai laa kalo gugirl2 nk pkai p events (dinner,wedding, etc) ka, casual outings ka...kalo yang boboy tuu boleh kasi hadiah kat kakak,adik,isteri,bakal isteri, dan sebagainya...meh cikyah tunjuk kat hampa....

COLOR: CHERRY

COLOR: EMERALD

COLOR: MINT

COLOR: UMBER

COLOR: SALMON
COLOR: IVORY

UKURAN UNTUK ZENIA COLLECTION

PRICE : RM159 (include postage)
MATERIAL: HIGH QUALITY ITALIAN SATIN SETAPURA
SIZE AVAILABILITY : S, M, L, XL
( SEKARANG STOCK YANG READYSTOCK SIZE M JA....SIZE YANG LAIN BOLEH BUAT PRE-ORDER)

Haaa..amacam cantik kan...tunggu apa lg...kalo hampa berminat boleh laa contact no : 0195433961...

No comments:

Post a Comment