slji

blink2

Monday, January 6, 2014

1ST GIVE AWAY BY PINGJEORG

 Assalammualaikum hampa semua.....

Fuhh lega dapat rehat kejap...huhuhuh mmg malam ni cikyah blogwalking kawkaw punya laa...okay second give away cikyah nk join malam ni ialah....jeng je jeng  1ST GIVE AWAY BY PINGJEORG

Nie cikyah nak review ckit maklumat pasai laman pingJe.org ....
pinJe.org adalah laman ping aggregator yang mana para blogger
di seluruh Dunia berkongsi entry-entry yang havoc2 depa..semue
entry yang blogger kongsikan disini akan disimpan ketat-ketat
dan tidak akan dijual kepada mana-mana pihak kecuali dengan kebenaran tuan entry...

Cara pin senang ja dan penggunaanya bertujuan untuk meningkatkan trafik blog semua blogger.
untuk hampa yang masih ragu-ragu dengan keupayaan ping nie, tak apa sebab hampa tak payah pun nk letak widget PingJe.org sebagai top referrer kat blog hampa...tapi cikyah cadangkan hampa letak laa..bukan payah mana pun.....copy n paste je small banner code PingJe.org kat blog hampa tu..

Cara - cara nak join GA by PingJe.org.:
  1.  hampa kena buat simple entry dengn tajuk "1ST GIVE AWAY BY PINJEORG"
  2. Isi kandungan entry hampa mesty laa relate dengan Give Away ni..sedikit review pasai pingJe.org dan letak banner give away kat atas ni di dalam entry hampa
  3. Dihujung entry mesti selitkan link http://ohpingblog.com/
  4. jika nk tag kawan2..sangat2 dialukan..:D

Cikyah ucap gudluck to all participant ( wow cikyah speaking london..) kepada http://ohpingblog.com/ sebab buat give away cam ni...tak menang tak pa sebab adat laa kan kalah menang dalam bertanding..:D

No comments:

Post a Comment